Internet marketing - Facebook
90%

Da je Facebook najpopularnija društvena mreža u svetu govori podatak da je broj njegovih korisnika jednak broju stanovnika Kine. Ako znamo da je svaki peti stanovnik sveta, ujedno i Kinez, onda možemo da zaključiti da se ta brojka kreće oko milijardu stanovnika, što će reći da se na Facebooku nalazi čitava virtuelna držva-Kina, koju čine svi stanovnici sveta.

Osim za zabavu, Facebook svojim korisnicima otvara prostor za marketing. Nedavno su se pojavila obaveštenja na ovoj društvenoj mreži da se u svrhe reklamiranja više ne mogu koristiti korisnički profili, već samo Facebook stranice.

Oxford Web Studio će za Vas iskreirati sopstvenu Facebook stranicu na kojoj ćete objekat Vaše reklame biti predstavljen na pravi način.

Od velike je važnosti da Facebook stranica koja će biti lična karta Vaših proizvoda , bude napravljena od strane stručnjaka, koji deluju na polju marketinga. Postoji čitava armija ljudi koja istražuje ovo polje do najsitnijih tančina, koja se bavi delovanjem i uticajem reklamiranja i plasiranja proizvoda na pravi način, odnosno deluje tako da, ona privuče najviše pažnje u najpozitivnijem mogućem smislu i da se iz nje izvuče maksimum. A to će, upravo, za Vas učiniti Oxford Web Studio.

Slobodno se može reći da advertajzing postoji otkad postoji prodaja, kao i ono što se prodaje, ali sa sigurnošću možemo tvrditi da je on dostigao svoj vrhunac u 21. veku, veku interneta i društvenih mreža.

Izvucite maksimum iz najpopularnije društvene mreže, a uz pomoć Oxford Web Studia.

Oxford Web Studio će upisati Vaše koordinate u virtuelni sistem Facebooka, i za Vas iskreirati elektronsku ličnu kartu Vašeg brenda.