Internet marketing - Facebook
90%
Internet marketing - Instagram
90%
Internet marketing - Google AdWords
90%
Internet marketing - Email marketing
90%

Svako preduzeće, čak i ono najmanje ima svoj sajt. Ono što je nevidljivo na internetu, kao da ne postoji. Trendovi novog stoleća u potpunosti su naklonjeni virtuelnom svetu, kada su oglašavanje i advertajzing u pitanju. Reklama na internetu, znatno je dostupnija i jeftinija od papreno skupih sekundi na nacionalnim televizijama. Još jedna prednost je što prodire do većeg broja ljudi, što je jedan od osnovnh postulata reklamiranja, da pogađa što širu grupu.

Poslednjih godina stiče se utisak, da se sve više poverenja poklanja informacijama na internetu, na štetu televizije. Vrtualni svet interneta ima svoju žilu kucavicu , a veliki deo tog pulsa, kao i u realnom svetu čini-prodaja.

Oxford Web Studio, nudi Vam usluge internet marketinga. Mi ćemo pomoći da lična karta Vašeg biznisa, proizvodnje ili delatnosti bude što atraktivnija i da dospe u ruke velikog broja korisnika. Obavljajući poslove Vašeg ličnog internet marketing menadžera, podići ćemo stepen uspeha Vašeg poslovanja. Sveprisutnost internet marketinga, kako u našoj zemlji, tako i u svetu dovoljno govori o neophodnosti ovog tipa oglašavanja.

Krenimo od najbanalniijih primera; skoro sve što je zapisano, i što se može naći u štampanom izdanju, postoji i u elektronskoj formi. Kada želimo da dobijemo informacije o bilo čemu, kao najpoverljivijem izvoru, okrećemo se internet pretrazi. Kada tragamo za nekim proizvodom, u velikoj meri, prilikom kupovine, korišćenja usluga ili bilo kakave saradnje, na nas će uticati način, na koji je taj proizvod predstavljen.

Naš zadatak, kao internet marketing menadžera je, da se pobrinemo da Vaš proizvod nađe put do svog kupca, o čemu god da se radi.

Svako ko je posetio makar jedno predavanje iz marketinga, zna da ponuda zavisi od tražnje. Isto važi i za internet marketing. Zato je od izuzetnog značaja način na koji se osluškuju potrebe tržišta, i kako se na osnovu dobijenih informacija plasira ponuda za određeni proizvod.

Internet marketing je deo savremene nauke, i poseduje sopstvenu metodologiju. Oxford Web Studio, Vaš marketing menadžer, biće zadužen za Vaš e-mail marketing, izgled web sajta sa marketinške strane, a radeći po svim pravilima copywriting-a, koji se bazira na uspehu marketinškog pisanja, primenićemo sve postojeće internet strategije, zastupljene u marketing kampanjama. Od društvenih mreža, do oglasa na vodećim domaćim i stranim online reklamnim servisima.