Izrada Android aplikacija
85%
Izrada aplikacija za iOS
80%

Trenutno su na mobilnim uređajima različite vrste najčešće u opticaju dva operativna sistema, a svaki od njih ima svoje prednosti, ali i mane. U principu, sasvim je svejedno koji od njih na svojim mobilnim telefonima, tabletima i ostalim mobilnim uređajima koriste klijenti vaše kompanije, jer izrada Android i iOS aplikacija ima za cilj da svima obezbedi nesmetan pristup željenom sadržaju, te da celokupno poslovanje firme značajno olakša i unapredi.

Iako je, generalno govoreći nešto veći broj osoba koje koriste mobilne uređaje sa Android operativnim sistemima, činjenica je da konkretna aplikacija mora biti dostupna i svima onima čije uređaje proizvodi kompanija “Apple”, pošto je i njih sve više.

Podrazumeva se da je jedina obaveza koju imate, ako ste za navedenu uslugu zainteresovani, da stručnjake koje zapošljava Oxford Web Studio, informišete o tome šta očekujete da aplikacija postigne, to jest da im date jasne smernice o tome koje opcije bi trebalo da uključuje i ostale detalje. Nakon toga će oni da pristupe analiziranju konkretnih podataka, posle čega će vam predložiti rešenje, koje će sasvim sigurno biti najbolje i ispuniće i vaša i očekivanja svih potencijalnih kupaca, odnosno korisnika usluga.

Profesionalna izrada Android i iOS aplikacija je prilično složen proces, ali zahvaljujući činjnici da web programeri, dizajneri i drugi stručnjaci, koji su u našem timu, imaju sasvim dovoljno i znanja i iskustva, možete biti potpuno sigurni da će adekvatno odgovoriti na sve zahteve, te vam omogućiti da dobijete najkvalitetniju moguću uslugu.

Takođe moramo naglasiti da će konkretna aplikacija biti u potpunosti prilagođena ciljnoj grupi korisnika, ali i uređajima koji podrazumevaju i različite veličine ekrana i različitu gustinu piksela.

Nakon što zvanično bude bilo odobreno idejno rešenje od strane klijenata, biće započet postupak izrade željene aplikacije. Međutim, ako ste mislili da je time rad naših stručnjaka završen, moramo istaći da je to tek jedan korak bliže finalizaciji, odnosno početku korišćenja aplikacije od strane potencijalnih kupaca ili korisnika. Naime, izrada Android i iOS aplikacija se tu ne završava, jer je neophodno da one u skladu sa propisima budu testirane, a kako bi se eventualno mogle otkloniti sve greške, odnosno kako bi bile načinjene potrebne ispravke, shodno zahtevima klijenata. Tek nakon što celokupan postupak bude, korak po korak sproveden, izrađena aplikacija će biti puštena u rad i biće dostupna krajnjim korisnicima.

Bude li se dogodilo da klijent ima već urađeno idejno rešenje za aplikaciju na jednom ili drugom operativnom sisitemu, može ga na propisan način dostaviti našim stručnjacima na izradu. Svakako se podrazumeva da će i tom prilikom biti u potpunosti ispoštovano pravilo, koje uključuje obavezno testiranje izrađene aplikacije pre zvaničnog postavljanja.

Kako su članovi našeg tima i mnogi drugi stručnjaci, to oni na vaš zahtev mogu da vrše i neophodna ažuriranja, odnosno da izrađenu aplikaciju, bez obzira koji operativni sistem da je u pitanju, održavaju, a kako biste vi, kao klijent iz nje izvukli maksimum.

Apsolutno svaka aplikacija koju smo do sada izradili je i dalje u opticaju, a primarno zahvaljujući visokom kvalitetu celokupnog procesa, te posvećivanju pažnje svim detaljima.

U slučaju da i vas zanima izrada Android i iOS aplikacija, slobodno nas kontaktirajte, kako bismo se dogovorili oko neophodnih detalja, te vam omogućili da po odličnim uslovima i u optimalnom roku dobijete aplikaciju izuzetnih performansi, koja će značajno unaprediti kvalitet poslovanja vaše kompanije.

Izrada Android aplikacija

Izrada aplikacija za iOS