Izrada aplikacija za iOS
80%

Kao osnovni imperativ za uspeh u savremenom poslovanju, uz internet sajt se svakako savetuje i posedovanje aplikacija. A da bi čitavo online tržište bilo pokriveno, svakako je najbolje izraditi i jednu i drugu vrstu aplikacija, odnosno Android i iOS aplikacije, koje su trenutno najviše korišćene.

Kompanija "Epl" (engl. Apple ) je stvorila iOS operativni sistem, koji je primarno bio namenjen za korišćenje na Ajfon uređajima (engl. iPhone ), koji je kasnije dorađen, pa se sada može koristiti i na: Ajpedu (engl. iPad ), Ajped taču (engč. iPad Touch ), ali i na televizorima koje proizvodi kompanija "Apple".

Iako na teritoriji Srbije uređaji ove kompanije nisu bili zastupljeni u velikoj meri, taj trend se u poslednje vreme znatno menja. Prema istraživanjima, sve je veći broj korisnika ovih uređaja u Srbiji, pa se izrada iOS aplikacija danas smatra imperativom.

Trenutno je u opticaju preko 250 hiljada takvih aplikacija, koje se mogu instalirati preko specijalizovane internet prodavnice (engl. AppStore), a prema nekim procenama broj njihovog preuzimanja se kreće između 6,5 i 7 milijardi.

Iz tog razloga smo se i mi specijalizovali, pa se izrada iOS aplikacija, koje su danas naročito popularne na našem tržištu, svakako vrši po zahtevu. Tim Oxford Web Studija čine iskusni programeri, ali i web developeri i grafički dizajneri, koji su godinama u ovom poslu, a njihove reference su merilo našeg uspeha.

Iako su ranije aplikacije bile prvenstveno namenjene za zabavu, danas one imaju vrlo važnu ulogu i u poslovnom svetu. Činjenica je da mnogo više ljudi za surfovanje internetom koristi upravo mobilne uređaje, pa je sasvim jasno zašto je povećana potreba za izradom svih, a naročito ovih i Android aplikacija.

Da bi iOS aplikacija bila kvalitetna u svakom smislu, neophodno je posvetiti posebnu pažnju njenoj izradi i proveri. Osnovna karakteristika ove vrste aplikacija podrazumeva dobre performanse, ali i veliku brzinu. Uz to, za izradu posebne vrste ovih aplikacija, znane kao Nejtiv (engl. Native) koristi se specijalan korisnički interfejs (engl. Interface ), koji omogoćuva njen neometan rad i bez internet konekcije. Uz ovakvu vrstu aplikacija, bavimo se i izradom takozvanih Veb bejzd (engl. Web - Based i Hibrid iOS aplikacija (engl. Hybrid).

U zavisnosti od potreba i zahteva korisnika, zavisiće i vrsta iOS aplikacije. Svakako, osnovni cilj koji pred sobom imaju naši stručnjaci jeste da u najvećoj meri zadovolje zahteve korisnika kada je u pitanju izrada iOS aplikacija, te posvete punu pažnju njihovim zahtevima i samoj izradi.

Da bismo mogli to da učinimo, neophodno je da nas uputite u potrebe vaše kompanije, odnosno u ono što želite da postignete izradom konkretne aplikacije. Takođe, neophodno je da nam date sve bitne detalje u vezi sa iOS aplikacijom, kako bismo mogli na adekvatan način da im odgovorimo, što ćemo učiniti po pristupačnoj ceni i u nakraćem mogućem roku.

Ukoliko već imate izrađenu kompletnu tehničku specifikaciju za izradu iOS aplikacije, možete nam je proslediti u elektronskom formatu putem stranice KONTAKT.

Za sva pitanja, članovi tima predstavništva našeg studija u brojnim gradovima Srbije su vam na raspolaganju.