E learning predstavlja koriscenje multimedijanih uredjaja I interneta u cilju povezivanja ucenika I nastavnika bez obzira na udaljenost. Ovakav vid edukacije je veoma popularan u svetu a njegova ekspanzija na Balkanu ocekuje se u bliskoj buducnosti. Svaka edukativna ustanova trebala bi u svojoj ponudi da ima E learning sistem za ucenje.

Oxford web studio u svojoj ponudi nudi I izradu sajtova za E learning. Za izradu online platforme za ucenje na daljinu, jednog ovakvog CMS sistema potreban je sirok spektar poznavanja raznih tehnologija iz oblasti IT-a. Nas tim sastavljen je od grupe iskusnih I kvalitetnih programera I web dizajnera koji u potpunosti mogu odgovoriti na sve zadatke za izradu jedne ovakve E Learning web platforme. Ukoliko zelite Vasu jedinstvenu online platformu za ucenje prilagodjenu vasim potrebama do najsitnijih detalja nas tim je spreman da odgovori Vasem izazovu, sa druge strane mozete se odluciti I za neka od vec gotovih CMS resenja od kojih bi vam preporucili MOODLE.

MOODLE sistem za učenje na daljinu

Od gotovih CMS platformi koristimo MOODLE. Moodle je jedna od najboljih CMS platformi za ucenje, dizajnirana da pruzi nastavnicima, administratorima I ucenicima jednostavan, siguran, integrisan sistem za stvaranje licnog udobnog okruzenja za ucenje. Moodle pruza mocan set orjentisanih alata koji omogucuju bolje ucenje I predavanje. Sadrzi jednostavan interfejs, drag-and-drop karakteristike a uz to pruza I odlicno dokumentovane izvore sto ga cini lakim za ucenje I koriscenje. Podrzava vise od 120 jezika I taj broj se povecava tako da jezicke barijere u online ucenju ne postoje. Zbog toga sto je Open Source u potpunosti je prilagodljiv individualnim potrebama. Od nekoliko ucenika pa do million korisnika, Moodle je podesiv da odgovori potrebama svima, kako malim grupama tako I velikim organizacijama. U potpunosti je siguran I zasticen od neautorizovanih pokusaja pristupa I od bilo kakvog gubljenja podataka. Prilagodjen je svim multimedijalnim uredjajima I pretrazivacima I moguce mu je pristupiti bilo gde u svetu.

My Image

My Image

My Image