Web portal je posebna vrsta sajta koja se strukturalno i funkcionalno razlikuje od običnih sajtova i prezentacija. Razlike su u mnogobrojnim opcijama i funkcionalnostima koje portal sadrži, samoj strukturi i serveru koji je neophodan za obavljanje rada portala. Iza prepoznatljivog i jednostavnog izgleda kriju se mnogobrojni detalji koji nisu vidljivi krajnjem korisniku, ali koji su i te kako važni za samo funkcionisanje portala.

Postoje različiti tipovi portala, opšti, tematski… a suština je da plasira informacije krajnjem korisniku i obezbedi besplatne servise u cilju informisanja, druženja, zabave i međusobnog komuniciranja korisnika.

Izrada portala sa funkcionalnim rešenjima podrazumeva, izradu grafičkog rešenja, mogućnost dodavanja raznih plugin-ova, kompletnu izradu pozadinskog dela sajta (back end), optimizuje portal i ponudi delimičnu ili potpunu podršku korisniku.

Tim Oxford Web Studio-a je spreman da odgovori Vašim zahtevima za ovakav tip sajta, ponudi najbolje moguće rešenje, realizuje i prilagodi projekat po potrebi.

My Image

My Image

My Image