Ako ste vlasnik agencije za nekretnine i smatrate se profesionalcem u tom polju, veoma je važno da se predstavite u što boljem svetlu. Kako smo već duboko zagazili u informatičko doba, najbitniji oblik prezentacije Vaše firme je Web sajt.

Oxford Web Studio Vam može izaći u susret na najbolji mogući način. Naš tim, koji čine programeri i dizajneri sa višegodišnjim iskustvom na polju informacionih tehnologija, može odgovoriti na sve Vaše zahteve i konstruktivne predloge, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijeg proizvoda. Sajtovi za kupoprodaju i iznajmljivanje nekretnina koje izrađujemo prate najnovije standarde dizajna i funkcionalnosti, a kvalitetna SEO optimizacija naših eksperata će držati Vaš sajt uvek u vrhu pretrage i predstaviti ga velikom broju potencijalnih klijenata. Veliki izbor opcija i kategorija pri unosu nekretnina na sajt, kvalitetna organizacija, kao i efikasna pretraga će posetiocima Vašeg sajta omogućiti da na veoma brz i jednostavan način nadju nekretninu koja odgovara njihovim željama i mogućnostima. Uz izradu sajtova za nekretnine, u ponudi se nalazi i naš CMS sistem posebno prilagođen agencijama za nekretnine, koji će Vam pružiti veliki broj opcija u upravljanju sajtom.

Zbog svih ovih mogućnosti, sajt za kupoprodaju i iznajmljivanje nekretnina je pravi izbor za Vašu agenciju.

Program za vođenje agencija za nekretnine

Pored Web sajta i CMS sistema, nudimo i on-line program za vođenje agencije za nekretnine. On sadrži sve što je potrebno jednoj ozbiljnoj agenciji za poslovanje. U njemu se mogu čuvati detaljni podaci nekretnina koje nudite, fotografije nekretnine, prikaz nekretnine na google mapi... . Takođe, sve informacije o radnicima agecije, kao i klijentima i potencijalnim kupcima će uvek biti na dohvat ruke. Treba pomenuti i mogućnost brzog kreiranja ugovora, koji će Vam biti dostupan jednim pritiskom na taster miša i od Vas tražiti samo pečat i potpis. Aplikacija za mobilne telefone ima mogućnost praćenja agenata na terenu kako bi Vam dala uvid u njihovo trenutnu lokaciju u svakom trenutku.

My Image

My Image

My Image